Urapolku: Anna Salo dentsu Finlandin vetäjäksi

Anna Salo, dentsun toimitusjohtaja

Anna Salo aloitti dentsu Finlandin toimitusjohtajana huhtikuun alussa.

Viimeksi hän johti markkinointiteknologiatoimisto Avidlyn Helsingin liiketoimintaa. Sitä ennen hän työskenteli digi- ja johtotehtävissä mediatoimisto Dagmarissa.

– Dentsussa pääsen työskentelemään suurimpien mainostajien sekä arvostetuimpien globaalien ja kotimaisten brändien kanssa. On hienoa päästä hyödyntämään täysimääräisesti taustaani, jossa yhdistyy ymmärrys teknologiasta, digitaalisesta markkinoinnista, mediasta ja luovista palveluista, Anna kertoo.

Annalla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista sekä asiakkaan puolelta että toimistoista. Nyt hän on päässyt osaksi yli 60 000 dentsulaisen kansainvälistä verkostoa.

– On ollut upeaa nähdä globaalin organisaation vahvuudet arjessa jo ensimmäisten viikkojeni aikana. Verkosto tuo paljon mahdollisuuksia sekä asiakkaillemme että henkilöstölle. Olen saanut ihanan ja lämpimän vastaanoton. Oikeat ihmiset, osaaminen ja asenne ovat jo täällä. Minun tehtäväni on tuoda tämä kaikki yhteen ja auttaa jokaista dentsulaista loistamaan.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 + 17 =