Vuoden Toimisto 2023 – ilmoittautuminen avoinna 16.9.2022 asti

Arviointi

Pohjoismaiden suurin markkinointiviestintätutkimus Vuoden Toimisto 2023 -tutkimus käynnistyy 20. syyskuuta.

Tutkimus mittaa markkinointiviestintäalan toimistojen asiakastyytyväisyyttä, ostojen tilannetta ensi vuoden kevättä silmällä pitäen sekä koko toimialan ja markkinan trendejä.

Vuosittaisesta Vuoden Toimisto -tutkimuksesta vastaava analyysi- ja konsulttiyritys Regi toteuttaa tutkimuksen Suomessa seitsemättä kertaa ja Ruotsissa 22. kertaa. Markkinointiviestinnän ostajat antavat tutkimuksessa oman näkemyksensä toimistoyhteistyöstä ja markkinasta. Viime vuonna tutkimukseen osallistui Suomessa ennätykselliset 63 toimistoa ja tutkimuksen vastaajia oli n. 880.

Syksyn tutkimus sisältää yhä syvempää ja segmentoitunempaa dataa sekä lisää analyysejä toimialasta ja tulevista trendeistä. Vuoden Toimisto -tutkimus jatkaa myös Imago-tutkimusta, jossa selvitetään toimistoista markkinointiviestintäostajilla on positiivisin mielikuva.

Vuoden toimisto: osallistuminen

Tutkimuksen mediakumppanina toimii Alma Media. Suomen johtava markkinoinnin ja viestinnän yhteisö Marketing Finland on myös Vuoden Toimisto -tutkimuksen kumppani. Marketing Finland edustaa markkinoinnin ja viestinnän palvelujen ostajia sekä palvelutarjoajia, jotka edustavat yli 90 % alan ostoista. Vuoden Toimisto 2023 gaala järjestetään 8.2.2023 Valkoisen Salin tiloissa Helsingissä.

Regi Research & Strategin Vuoden Toimisto -tutkimuksessa yli 3000 toimistojen asiakasta arvioi yhteistyötä toimistojensa kanssa. Tutkimus on tehty Ruotsissa vuodesta 2000, Suomessa vuodesta 2016 sekä Norjassa vuodesta 2015.

Lisätietoja:
Carola Katter, Business Director, Vuoden Toimisto
carola.katter@regi.se
+358 40 688 8706

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nine + twelve =