Young Lions Finland – nuorten leijonien näytön paikka

Reetta Haanpää

Sinä nuoren leijonan iässä oleva suunnittelija: jos yhtään vielä mietit, pitäisikö osallistua Young Lions -kilpailuun vai ei, niin suosittelen lämpimästi – osallistu!

Parhaimmillaan osallistuminen voi viedä sinut suunnitteluparisi kanssa Cannesiin edustamaan Suomea globaalissa kilpailussa. Siinä ohessa pääset nauttimaan luovuuden festareista ja elämään viikon ihmeellisessä viihtymisen kuplassa.

Vaikka et pääsisi jatkoon – olet kuitenkin päässyt haastamaan itsesi ja parisi. Kilpailuun osallistuminen vaatii heittäytymistä ja paineensietokykyä. Sopivan paineen alla työskentelystä on varmasti hyötyä myöhemmässä elämässä.

Ennen kaikkea kilpailu on ainutlaatuinen mahdollisuus pistää sivuun arjen rajoitteet, sillä tässä ideakilpailussa tärkeintä on päästä näyttämään nuoren leijonan kynnet ja oikeasti irrottelemaan suunnittelussa.

Aikataulu on tiukka, mutta mahdollisuudet ovat muutoin rajattomat. Siispä valitse pariksesi kaveri, jonka kanssa olet valmis näyttämään, millaista on tulevaisuuden suunnittelu. Ja siinä samalla – nauti hetkestäsi ja kaikista kisakokemukseen sisältyvistä viboista.

Onnea matkaan!

Reetta Haanpää

Reetta HaanpääReetta on kilpaillut monesti Suomen Young Lions -kilpailussa ja edustanut kahdesti Suomea Cannesissa nuorena leijonana. Hänelle tärkeintä omissa kilpailukokemuksissa oli kunnianhimoisen suunnittelun lisäksi pitää hauskaa suunnitteluparinsa kanssa. Reetta työskentelee mainostoimisto Kuubissa AD:na.

 

 

 

 

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − twelve =