Liana ja Evermade yhdistivät voimansa

Liana Technologies on hankkinut 27.1.2022 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden digitoimisto Evermade Oy:stä.

Evermade nousi toissavuonna Suomen suurimmaksi WordPress-toimistoksi kolmen miljoonan euron liikevaihdolla. Yrityskauppa toteuttaa Liana Technologiesin strategiaa kasvaa suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tarjoavaksi toimijaksi Pohjoismaissa.

Evermadea luotsaa toimitusjohtaja ja osakas Julius Haukkasalo, ja yrityksellä on Suomessa 45 työntekijää. Evermaden perustajat jatkavat yhtiön osakkaina ja Evermade jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja omalla brändillään myös yrityskaupan jälkeen.

Lianan tavoitteena on yhdessä Evermaden kanssa tarjota tulevaisuudessa markkinoinnin automaatiota WordPress-verkkosivuilla, jotta verkkosivukokemukset olisivat käyttäjille entistä personoidumpia myös avoimen lähdekoodin puolella.

Kolmannen osapuolen evästeiden poistuminen ajaa tätä tarvetta ja kehitystä, kun yritysten tulee enenevissä määrin olla käyttäjien suostumuksella kerätyn datan hallinnoijia kolmansien osapuolien sijaan.

Lisätietoja:
Samuli Tursas, Liana Technologies, toimitusjohtaja
samuli.tursas@lianatech.com
+358 40 513 5890

Julius Haukkasalo, Evermade, toimitusjohtaja
julius@evermade.fi
+358 40 825 2741

Lähde: Liana Tecnologies

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − one =