Ohjelmistoyritys Liana Technologies vahvassa kasvussa

Talous

Markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluja tarjoavan Lianan liikevaihto kasvoi kolmannen vuosineljänneksen aikana 46 %.

Vuonna 2005 perustetun Lianan kotimaisia ohjelmistoja käytetään markkinoinnin automaatioon, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä verkkosivustojen ja verkkokauppojen ylläpitoon. Viestinnän ammattilaisille yritys tarjoaa lehdistötiedotejakelupalvelun ja mediaseurantatyökalun.

Liana kertoo tiedotteessaan olevansa matkalla strategiseen tavoitteeseensa tulla Pohjoismaiden suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tarjoavaksi toimijaksi.

“Olemme huomanneet, että näinä aikoina yritykset haluavat tehostaa toimintaansa ja laadukkaille suomalaisille markkinointi- ja viestintäteknologioille on tarvetta. Uskomme tämän olevan todistus siitä, että myös meidän ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tekemään tulosta. Olemme onnistuneet olemaan suunnannäyttäjä omalla alallamme”, kertoo Lianan toimitusjohtaja Samuli Tursas tiedotteessa.

Ilkka-konserniin kuuluva Liana Technologies hankki tammikuussa 2022 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden Evermade Oy:stä. Lokakuussa 2021 Liana hankki ruotsalaisen ohjelmistoyritys Ungapped AB:n. Yrityskauppojen ja uusien rekrytointien jälkeen Lianan henkilöstömäärä on kasvanut 240:een.

Liana Technologies vahvisti Evermade-kaupalla osaamistaan erityisesti WordPress-teknologiasta. Yhteistyössä Evermaden kanssa Lianan automaatioratkaisut integroidaan kiinteäksi osaksi WordPress-ekosysteemiä.

Lisätietoja:
Samuli Tursas, Liana Technologies, toimitusjohtaja
samuli.tursas@lianatech.com
+358 40 513 5890

Lähde: Liana Technologies

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + eleven =