Lisää lakipalveluja mainostajille

Mainostajien Liitto panostaa entistä enemmän jäsenyritystensä palveluun markkinointilainsäädännön alalla. Liitto on sopinut Eversheds Asianajotoimisto Oy:n kanssa yhteistyöstä, joka lisää jäsenille tarjottavia liikejuridiikkaan liittyviä palveluita. Samalla Evershedsistä tulee Mainostajien Liiton ensimmäinen kumppanijäsen.

– Yhteistyön kautta voimme tarjota jäsenistöllemme enemmän ja ajantasaisempaa tukea markkinoinnin lainsäädännön saralla, kertoo Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki.

– Kumppanuus tuo mukaan kansainvälisen markkinoinnin ja immateriaalioikeuksien neuvontapalvelut sekä enemmän taustavoimia lakimuutoksiin reagointiin ja vaikuttamiseen. Evershedsille kumppanijäsenyys on asianajotoimiston myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavan Mirva Norén-Sluijterin mukaan luontainen kehityssuunta.

– Nostamme näin markkinoinnin merkitystä organisaatiossamme sekä vahvistamme asiantuntijaimagoamme meille tärkeässä kohderyhmässä. Toimimme nykyisin globaalisti ja pystymme auttamaan kansainvälisiä organisaatioita tehokkaasti kaikissa liikejuridiikan kysymyksissä.

Seminaareja ja neuvontaa

Konkreettisesti yhteistyössä on kyse muun muassa siitä, että Evershedsin asiantuntijat järjestävät Mainostajien Liiton jäsenille lakiasioihin liittyvää koulutusta seminaarien ja webinaarien muodossa. He myös kirjoittavat lakiasioita koskevia artikkeleita MAINOSTAJA- lehteen sekä mainostajat.fi-sivujen Mainostajan työkalupakkiin ja lakineuvonta-osioon.

– Mainostajien Liiton jäsenille tarjotaan myös mahdollisuus maksuttomaan yrityskohtaiseen puhelinkonsultaatioon. Tässä on kyse noin varttitunnin mittaisesta konsultaatiosta, jossa asiakas voi kääntyä puoleemme ja kysyä, mitä juridisia asioita kulloinkin pitää huomioida ja miten kannattaa toimia, Mirva Norén-Sluijter kertoo.

Lue lisää lakipalveluistamme täällä

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven + two =