Sherpan uudeksi toimitusjohtajaksi Elina Bono

Sherpa

Sherpan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Elina Bono. Hän aloittaa tehtävässään lokakuun alussa.

Elina Bono siirtyy Sherpaan VR:n Head of Brand & Marketing -tehtävästä.  Aikaisemmin hän on toiminut brändin kehitys-, myynti-, markkinointi- ja viestintätehtävissä muun muassa Sanoma B2B:ssa, Oikotiellä, Luhdalla ja MTV Mediassa.

Sherpaa kuusi vuotta luotsannut Linda Capelletti (kuvassa oikealla) siirtyy johtamaan toimiston asiakkuuksia.

– Moni varmasti miettii, liittyykö muutokseen draamaa. Pitää tuottaa pettymys – ei liity. Olen ollut itse ajamassa muutosta enkä voisi olla onnellisempi jatkajastani sekä uudesta roolistani Sherpassa, kertoo Capelletti tiedotteessa.

Sherpa on Capellettin luotsauksessa kasvattanut liikevaihtoaan kuuden vuoden aikana lähes 40 prosenttia. Samalla toimisto on noussut laadullisesti kisaamaan lähtöviivalle muiden arvostettujen toimistojen rinnalle.

Capellettin mukaan Elina Bono (kuvassa vasemmalla) tuo mukanaan vahvaa ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnin yhdistämisestä luovaan ratkaisuun.

Uusi toimitusjohtaja asiakkaan puolelta

Tiedotteen mukaan Sherpan hallitukselle oli selvää, että toimiston uusi toimitusjohtaja löydetään asiakkaan puolelta.

– Halusin, että Sherpaa johtaa ihminen, joka on saanut käytännön työssään testata, mikä toimii ja mikä ei. Tunsin Elinan entuudestaan, ja minut on vakuuttanut hänen näkemyksellisyytensä ja asioiden kyseenalaistaminen. Olen vakuuttunut siitä, että tällä porukalla mennään pitkälle, sanoo Sherpan hallituksen puheenjohtaja Pauli Waroma (kuvassa).

– Sherpassa houkutteli yrityskulttuuri ja ihmiset. Tämä päätös on tuntunut oikealta heti Paulin ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien – ja tunnehan tunnetusti ohjaa toimintaa. Sherpassa asuva luovuus, asiantuntijuus ja lämpö vetivät puoleensa. Meitä yhdistää myös avarakatseisuus ja kunnianhimo. Tiedän, mihin suuntaan Sherpa on menossa, ja haluan olla vauhdittamassa luovuuden kasvua, kertoo tuore toimitusjohtaja Elina Bono.

Lisätietoja antaa:
Elina Bono elina.bono@sherpa.fi 040 746 04 27
Linda Capelletti linda@sherpa.fi 040 664 5101
Pauli Waroma pauli@sherpa.fi 0400 933 935

Sherpa on vuonna 2009 perustettu 20 asiantuntijan itsenäinen luova toimisto, jonka liiketoiminnan painopistealueet ovat brändistrategiat, markkinoinnin luova konseptisuunnittelu, viestintä, design sekä liikkuva kuva. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Paulig, Sokos, Ruukki, Oulun yliopisto, Järvikylä, Visma, Suomen Yrittäjät. Sherpa valittiin Vuoden toimistoksi vuonna 2020. Hallituksen puheenjohtaja: Pauli Waroma. Liikevaihto vuonna 2021: 3,3 miljoonaa euroa.

Lähde: Sherpan tiedote 3.10.2022

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen − seven =