Musti ja Mirri kunnioittaa kansallista ikonia Pride-kuukauden aikana

Suomalainen lemmikkibrändi Musti ja Mirri juhlistaa Helsingin Pride-viikkoa Tom of Finland -teoksilla.

Tuttujen maskuliinisten hahmojen sijaan teoksissa nähdään kissoja ja koiria pukeutuneina tunnettuihin merimies- ja nahka-asuihin. Kolme uutta piirustusta tullaan sijoittamaan ulkomainostiloihin ympäri Helsingin pääkaupunkiseutua juhlistaakseen Helsingin Pride-viikkoa, kertoo yritys tiedotteessaan.

”Sen sijaan, että vain ammentaisimme inspiraatiota Touko Laaksosen taiteesta, tuntui tärkeältä saada virallinen hyväksyntä Tom of Finland Foundationilta. Näin lemmikkiversiomme tulevat pieneksi osaksi Tomin perhettä ja voimme osoittaa tukemme tämän suuren taiteilijan perinnölle ja sitä vaalivalle säätiölle”, sanoo Eveliina Rantahalvari, Mustin ja Mirrin markkinointipäällikkö.

”Vaikka lemmikkien tuominen Tom of Finlandin maailmaan on leikkisä valinta, otamme näiden piirustusten viestin erittäin vakavasti. Olemme sitoutuneet yhteistyöhömme Pride-organisaation kanssa ja arvoihin, joita molemmat vaalimme”, jatkaa Rantahalvari.

Eri LGBTQ+ oikeusjärjestöjen vaikutus on ratkaisevan tärkeää edistyksen saavuttamisessa lainsäädäntötasolla. Musti ja Mirri on ollut ylpeä yhteistyökumppani Helsingin Pride-tapahtumassa useiden vuosien ajan.

Kampanjan on luonut Erma&Reinikainen. Taiteilijana toimii Kajo Rauni,  ja kampanjan tuotantoa hoitavat Boutique ja FLC Helsinki.

 

Lisätietoa:
Eveliina Rantahalvari
Musti ja Mirri Oy
eveliina.rantahalvari@mustijamirri.fi

 

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

One thought on “Musti ja Mirri kunnioittaa kansallista ikonia Pride-kuukauden aikana

  1. Heidi Laine

    Loppui minulta mustissa ja mirrissä asiointi.
    Ei ole soveliasta sotkea eläimiä pridepaskaan.

    Vastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 − three =