Niina Ahokas Dagmarin Senior Client Directoriksi

Niina Ahokas

Niina Ahokas on toiminut Dentsussa Client Group Directorina. Hän veti asiakkuusjohtajien tiimiä ja toimi Fiskars Groupin globaalina asiakkuusjohtajana 15 markkinalla.

Aiempaa kokemusta hänellä on mm. Caratista ja Virrasta sekä Kia Finlandin Marketing & Brand Managerin tehtävistä, kerrotaan Dagmarin tiedotteessa.

– Asiakkaamme saavat Niinasta loistavan sparraajan, joka ymmärtää omakohtaisesti markkinoinnin johtamisen arkea sekä markkinoijan että toimiston näkökulmasta. Meillä on asiakkaina vaativia brändimarkkinoijia ja niin kovatasoinen asiakkuusjohtajien tiimi, että rima uuden tiimiläisen valinnassa asettui todella korkealle. Niinan rima oli siellä missä meidänkin, kertoo Dagmarin toimitusjohtaja Krista Elopuro.

Niina on Hankenista valmistunut KTM, joka on opiskellut myös Lincolnin yliopistossa Englannissa rahoitusta ja markkinointia. Niinan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat liiketoimintalähtöinen markkinointi, strateginen tiedolla johtaminen ja kansainvälistyminen.

Dagmarin hänen näkee innostavana kasvualustana:

– Olen kuullut Dagmarista valtavasti hyvää sekä asiakkailta että entisiltä ja nykyisiltä dagulaisilta. Dagmarin asiakaskeskeinen työskentelytapa ja inhimillinen, innostava työkulttuuri tekivät minuun syvän vaikutuksen. Koen, että Dagmar on hyvä ympäristö sekä liiketoiminnan että osaamisen kasvulle. Voin auttaa yhdessä huippukollegojen kanssa asiakkaitamme menestymään, ja viedä myös omaa osaamistani eteenpäin.

 

Lisätietoja:
Niina Ahokas, niina.ahokas@dagmar.fi, 050 557 6550
Dagmar.fi

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × 5 =