Palkkaa ukrainalainen luovan alan ammattilainen

Kansainvälinen toimistoverkostomme EACA on julkaissut alustan, jonka kautta autetaan ukrainalaisia luovan alan tekijöitä ja länsimaisia yrityksiä kohtaamaan toisensa.

Joukossa on suunnittelijoita, someasiantuntijoita, sisällöntuottajia sekä muita osaajia, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa ja joista osa toimii vielä sodan keskellä.

AdAid.eu -alustalla yritykset voivat julkaista avoimia paikkoja, ja ammattilaiset voivat lisätä sinne CV:nsä. Alustan käyttö on maksutonta.

Hankkeen aloite tuli Puolan luovan alan yhteisöltä. Partnereina hankkeessa on toimialan järjestöjen ja kilpailuorganisaatioiden lisäksi mm. Meta ja TikTok.

Ulkomaisen työntekijän palkkaamisessa on tulee huomioida mm. Migrin ohjeet työsuhteesta.

Lue ApuaUkrainaan.fi sivustolta mitä viestinnässä pitää ottaa huomioon Ukrainan sodan aikana. Katso tästä Kyberturvallisuuskeskuksen tuore ohjeistus.

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 + five =