Sami Viitamäki Bondin strategiajohtajaksi

Sami Viitamäki

Suomalainen designtoimisto Bond palkkasi riveihinsä viimeiset kahdeksan vuotta New Yorkissa työskennelleen Sami Viitamäen.

Viitamäki asettuu aluksi Bond Helsingin riveihin, mutta hän toimii Bondin asiakasprojekteissa yli maarajojen työskennellen säännöllisesti myös toisesta kotikaupungistaan New Yorkista käsin.

New Yorkissa Viitamäki on työskennellyt vuodesta 2014 alkaen, muun muassa maineikkaan Havaksen Executive Directorina. Kokemusta brändin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen strategisen johtamisen osalta on kertynyt globaalien brändien kuten Nissan, Hershey, IBM, Citi Bank, Audi ja 3M parissa. Viimeisimmät vajaat kolme vuotta Viitamäki on tehnyt asiakasprojekteja New Yorkissa oman yrityksensä kautta.

”New Yorkin luovan alan markkinat tuntevana Sami Viitamäki syventää entisestään jalansijaamme etenkin Yhdysvaltain markkinoilla, jossa kasvu on saatu hyvään vauhtiin parin viime vuoden aikana”, kertoo Bondin toimitusjohtaja Arttu Salovaara yrityksen tiedotteessa (8.11.).

”Pandemiavuosien aikana kypsyi lopulta halu lähteä rakentamaan taas jotakin isompaa kuviota. Takaraivossa on aina kytenyt ajatus, että haluaisin vielä pystyä hyödyntämään saamiani oppeja myös suomalaisyritysten hyväksi. Tapasimme kesällä Artun ja myös TBWA-ajoilta ennestään tutun, Bondin COO:n Väinö Leskisen kanssa, ja siitä ajatus Bondiin liittymisestä lähti kumpuamaan”, kertoo Viitamäki.

”Suomalaiset juuret ja arvot yhdistettynä monikulttuurisuuteen ja huippuluokan brändiosaamiseen tekevät mielestäni Bondista uniikin toimijan. Olen innoissani mukana viemässä Suomea ja suomalaista brändiosaamista maailmalle”, hän jatkaa.

Bond Creative Agency  on brändien ja asiakaskokemusten suunnitteluun keskittyvä globaalisti toimiva designtoimisto, jolla on toimistot Helsingissä, Lontoossa, San Franciscossa, Dubaissa ja Tallinnassa. Bond on perustettu Helsingissä vuonna 2009.

Kuva: Bond

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen + eight =