Henric Smolak: Mistä innostut juuri nyt?

Sisällöntuotannon ja natiivimainonnan asiantuntijayritys Strosslen maajohtaja sekä Ruotsin suurimman digiteknologia-podcastin vetäjä Henric Smolak kertoo mikä häntä innostaa ja inspiroi työssä ja vapaa-ajalla.

 Kirja:

The Lean Startup, Eric Ries

Henkilökohtainen suosikkini, joka on auttanut minua bisneksien aloittamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä sekä omien johtamistaitojeni parantamisessa. Lisäksi elämänfilosofia, jota haluan noudattaa: think big but start small.

Saitti:

TechCrunch

Paras verkkosivusto uusien teknologioiden ja digimurroksen seuraamiseen. On tärkeää tietää tapahtuvista muutoksista ja siitä, mikä meitä odottaa.
https://techcrunch.com/

Kampanja:

The Epic Split, Volvo Trucks

Unohtumaton kampanja. Maailma sai nähdä, että myös kuorma-autot voivat olla seksikkäitä. Osallistava, hauska ja fiksu tapa kasvattaa Volvo Trucksin tunnettuutta ja työnantajamielikuvaa sekä lopulta myös autojen myyntiä.

TV:

Tiger King, Netflix

Täysin kreisi dokumenttisarja, joka saa sinut ja maailman tuntumaan normaalilta, vaikka elämmekin keskellä pandemiaa. Valmistaudu hämmästymään, järkyttymään ja huvittumaan yhtäaikaisesti.

Ilmiö:

Start with why, Simon Sinek

Kyky vastata kysymykseen miksi on bisneksen motivaattori ja kilpailuetu sekä tärkein keino saada organisaatio ajattelemaan, toimimaan, viestimään yhdenmukaisesti kohti samaa tavoitetta.
https://simonsinek.com

Artikkeli on julkaistu toukokuun MRKTNG-lehdessä.

 

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten + fifteen =