Niklas Lilja: mistä innostut juuri nyt?

San Franciscossa innovaatiojohtajana ja R/GAn APAC ECDnä toiminut Lilja on Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä luovia suunnittelijoita.

Vuodesta 2014 hän on valjastanut yritysten voimavaroja paremman tulevaisuuden ja tuloksen rakentamiseen. Alla Niklaksen inspiraation lähteitä.


YHTEISÖ

Bento Society

Kickstarterin perustajan BENTO-yhteisö (BEyond Near-Term Orientation) hakee arvonmuodostuksen mittareita lyhyen tähtäimen ja tuloksen tuolta puolen.

KIRJA

Open: The Story of Human Progress

Avoimuus on ainoa bisnesmalli, innovaatio ja metodi, joka todistetusti toimii pitkällä tähtäimellä. Paras tapa varmistaa yrityksen tulevaisuus on valjastaa avoimuus kulttuurin moottoriksi.

PALVELU

2030 Calculator

Avoin standardi ja jaettu, yhteinen alusta mahdollistaa tuotteen ja yritystoiminnan todellisen hinnan laskemisen YK:n kestävän kehityksen mittareilla.
planetloyalty.com/2030calculator/

 

KAMPANJA

Viva la Vulva!

Purposea ei ole pakko tehdä otsa rypyssä. Sen voi tehdä ilon kautta, kieli poskessa, rohkeasti tabuja rikkoen, elimellisesti yrityksen arvoihin pohjautuen.

PAIKKA

Tokion korttelisentot

Tätä kaipaan eniten Japanin vuosilta, paras paikka nollata pitkän päivän jälkeen salarymanien seassa. Kuka lähtee tuomaan sentoa kanssani Suomeen?

ILMIÖ

Impact-bonukset

Mitä jos ylimmän johdon palkka riippuisi siitä, miten paljon hyvää yritys saa aikaiseksi? Apple, Mastercard ja Kanadan isoimmat pankit ovat jo kytkeneet johdon bonukset impactiin. Kuka Suomessa rohkenee tähän ensimmäisenä?

 

NIKLAS LILJA
Co-founder & executive creative director
we are open ltd.

 

 

Artikkeli on julkaistu tuoreessa MRKTNG-lehdessä.

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 − three =