Työryhmissä kehität osaamistasi ja saat vertaistukea

Marketing Finlandin alla toimii useita erilaisia työryhmiä, jotka syventyvät markkinoinnin ja viestinnän ajankohtaisiin teemoihin sekä ovat mukana edistämässä alan kehitystä.

Työryhmät tapaavat alan johtavia asiantuntijoita, jakavat omia kokemuksiaan sekä keskustelevat luottamuksellisesti eri teemoista. Osa työryhmistä tuottaa myös aktiivisesti sisältöä koko jäsenistölle mm. selvitysten, blogisisältöjen sekä vinkkilistojen muodossa.  

Työryhmien toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki Marketing Finlandin jäsenet. Jäseneksi voit hakea alla olevan lomakkeen kautta ja uusista jäsenistä päättävät työryhmän jäsenet. Osa ryhmistä on tarkoitettu vain tietyllä alalla toimivien yritysten ammattilaisille.    

Jo pitkään meillä on toiminut viisi hyvin aktiivista työryhmää: 

Vuodelle 2021 avaamme Marketing Finlandin jäsenille lisää mahdollisuuksia ideoida ja osallistua myös uusien työryhmien toimintaan. Aloittavia ryhmiä ovat: 

  • Tuotantoyhtiö-työryhmä 
  • Vaikuttajamarkkinoinnin työryhmä (PING Helsinki) 
  • Viestintätyöryhmä 
  • B2B-markkinoinnin työryhmä (vetäjänä Tiina Tervonen, Kuuki Marketing Lab) 
  • Markkinoinnin teknologiat -työryhmä 
  • HR-markkinoinnin työryhmä (vetäjänä Annele Bergman, Pro-Source)
  • Kv-markkinoinnin työryhmä (vetäjänä Daniel Laurean) 

Haluatko mukaan vaikuttamaan johonkin näistä työryhmistä?  Olisiko sinulla ideoita ja ajatuksia jonkun ryhmän toimintaan liittyen? Puuttuuko kokonaan joku työryhmä, joka olisi tarpeellinen Marketing Finlandin verkostolle? Vastaa lyhyeen kyselyymme 18.12. mennessä.

Lisätietoja: maarit.aarrekangas@marketingfinland.fi tai puh. 050 435 5613. 

Jutellaan lisää työryhmien kehittämisestä yhdessä. Näistä ryhmistä kannattaa myös vinkata kollegalle! 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × two =