Karhu-olut Helsinki Pride -tapahtumassa

Sinebrychoffin Karhu-olut on kolmatta vuotta Helsinki Pride -tapahtuman virallinen kumppani.

Karhu on mukana Helsinki Pride -tapahtumassa edistämässä ja tukemassa ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Tänä vuonna Helsinki Pride -viikko järjestetään poikkeuksellisesti syyskuussa (7. – 13.9.2020) COVID-19-tilanteesta johtuen, ja viikon tapahtumat toteutetaan poikkeustilan asettamia rajoituksia kunnioittaen. Karhu on mukana avajaistilaisuudessa Kansallismuseolla ja monissa muissakin viikon eri tapahtumissa.

Karhun tuttu logo muuttuu tapahtuman aikaan sateenkaaren väreihin, ja tällä logolla varustettua t-paitaa ja Pride-pakkausta voi ostaa kauppa.karhu.fi -verkkokaupasta. Tuotto menee lyhentämättömänä Pride-yhteisölle tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta tukevaan työhön.

”Tänäkään aikana ei saa unohtaa tasa-arvon ja muiden arvostamisen merkitystä – se on itse asiassa entistä tärkeämpää. Karhun ”Seuraa itseäsi” -kampanja alkoi jo 2017. Siinä korostetaan sitä, että jokainen meistä on yksilö ja on ok tehdä asiat omalla tavallaan – muita kunnioittaen”, sanoo Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen.

 

Uutiskirjeen tilaajana saat markkinoinnin ja viestinnän uutiset sekä uusimman MRKTNG-lehden ensimmäisten joukossa. Saat myös viikottain koulutuksistamme kerättyjä vinkkejä käyttöösi sekä tietoa järjestämistämme koulutuksista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 + two =